Helmond
Overig
Vanaf
zaterdag16jul202214:00

Foto-expositie: “Beleef de Natuur”

Wat heeft de natuur u te bieden?

Op 16 juli opent de foto-expositie: “Beleef de natuur”. Dit in het kader van het 40-jarig bestaan van IVN Helmond. De leden van de fotowerkgroep laten met hun foto’s zien wat voor moois de natuur ons biedt. Landschappen, flora, fauna en n tonen hun pracht en kleur.

Ook zijn de vier winnende foto’s van de in het afgelopen jaar georganiseerde wedstrijd te zien.

De expo duurt tot 21 augustus en is dagelijks te zien in de Cacaofabriek.

 

Fotowerkgroep “Kiek Nauw”

Fotowerkgroep “Kiek Nauw” van IVN Helmond is een enthousiaste groep van

19 natuurliefhebbers die er graag op uit trekken met hun camera. Zij kennen als geen ander de mooiste plekjes in en rond Helmond. De meeste werkgroep leden zijn met grote regelmaat op pad  in de natuur om de mooiste waarneming vast te leggen.

 

Natuurfotografie spreekt hen aan, ze maken gebruik van natuurlijke elementen zoals landschappen, dieren en planten (fauna en flora), en ook close-ups van natuurlijke scènes en texturen. De uitdaging zit ‘m in de verschillende vormen van fotografie en de vele verschillende onderwerpen, die soms moeilijk te vinden zijn, omdat ze niet direct zichtbaar zijn. Door gebruik te maken van verschillende objectieven, zoals tele en macro, fotograferen zij onderwerpen die verder weg liggen en onderwerpen zeer dichtbij.

 

Wil je meer weten over onze werkgroep, kijk dan op: www.Kieknauw.nl

Algemene informatie

zaterdag 16 juli 2022 - 14:00 tot zondag 21 augustus 2022 - 20:00
Locatie: 
Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA Helmond
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image