Helmond
IVN
Op
zaterdag24mrt201816:00

Feestelijke opening IVN-Trefpunt De Koekoek

op za.24 en zo. 25 maart

We hadden een Huis; Nu hebben we weer een Thuis!

Kom je ook op ons feest?

Jarenlang mochten we als natuurorganisatie gebruik maken van ruimtes in de Groene Campus.

Nu hebben we weer een thuis gevonden in het gloednieuwe paviljoen van Speeltuin Helmond-West. Dit fantastische gebouw ligt in de fraaie, groene omgeving van de Goorloop en op korte afstand van natuurgebied Groot Goor. In een aparte ruimte is een nieuw centrum voor natuureducatie gerealiseerd, dat op 24 en 25 maart feestelijk geopend zal worden.

Op deze mooie plek (en daarbuiten) willen wij graag jong en oud laten beleven hoe leuk, gezond en belangrijk de natuur is. Want de letters IVN staan niet voor niets voor: Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid.

Op zaterdag 24 maart is het officiële gedeelte van de Opening.

's Middags verwelkomen we de genodigden: leden en gasten uit Helmond en uit de IVN-regio Brabant Zuid-Oost. Hans van Bussel zal namens het speeltuinbestuur het lintje doorknippen en daarmee de weg vrij maken naar het nieuwe IVN-Centrum voor Natuureducatie.

Op zondag 25 maart van 13 tot 16 uur houden we Open Huis voor het grote publiek.

Ben je geïnteresseerd? Loop dan gewoon even binnen. Iedereen is welkom!

Zowel jong en oud kunnen mee doen aan IVN-activiteiten ter plaatse: Diverse workshops, 'n speurtocht, prijsvragen, wandelingen in de omgeving, presentaties bekijken en natuurlijk ook nu weer de bezichtiging van IVN-trefpunt De Koekoek.

Op deze zondag is de speeltuin gratis toegankelijk! Heb je je kleurplaat binnen af, laat dan even je benen bungelen in de speeltuin. Iedereen mag daar lekker gaan spelen.

Algemene informatie

zaterdag 24 maart 2018 - 16:00 tot zondag 25 maart 2018 - 18:00
Za.24 mrt Officiële Opening voor GENODIGDEN van 16.00-18.00 uur Zo.25 mrt Opening voor het GROTE PUBLIEK van 13.00-18.00 uur
Locatie: 
Speeltuin Helmond West
Arbergstraat 85
5070TK Helmond
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image