Hellendoorn-Nijverdal
Natuur in de Buurt
Op
donderdag26dec201913:00

44e IVN-Kerstwandeling

mmv midwinterhoorngroep Haarle

Een lekkere doorstapwandeling voor jong en oud met midwinterhoornblazers, chocolademelk en glühwein.

Ook dit jaar sluit IVN Hellendoorn-Nijverdal het jaar weer af met een lekkere uitwaaiwandeling voor jong en oud. Dit keer over de Sprengenberg rondom de Palthetoren bij Haarle.
Kom op Tweede Kerstdag, donderdag 26 december.
De start is tussen 13.00 en 13.30 uur vanaf het kerkplein bij de kerk,
Kerkweg 1, 7448 AK Haarle. Aanmelden is niet nodig.

ROUTES
U kunt zelfstandig een gemarkeerde route van ongeveer één uur of van ongeveer twee uur gaan lopen aan de hand van een routebeschrijving. Deze laatste loopt door het gebied waar de Schotse Hooglanders lopen.

Ook zijn er een beperkt aantal IVN-gidsen aanwezig. Met hen kunt u een wandeling van anderhalf uur lopen of een flinke doorstapwandeling van ruim twee uur.

MIDWINTERHOORNS
Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur op de Sprengenberg en van de klanken van de Haarlese Midwinterhoornblazers. U kunt ook een poging doen om zelf geluid uit de hoorn te krijgen.

WARME DRANK
Halverwege de tocht is in de werkschuur van Vereniging Natuurmonumenten gelegenheid te genieten van een kop warme chocolademelk of een glaasje glühwein.

VRIJE GIFT
Aan het parkeren, de deelname en het drinken zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt zeer gewaardeerd.

U bent van harte welkom.

Algemene informatie

donderdag 26 december 2019 - 13:00
Locatie: 
vanaf kerkplein
Kerkweg 1
7448 AK Haarle
Nederland
Extra Informatie: 

Toegang: vrije gift

Contactpersoon: 
Google Maps image