Helden e.o.
IVN
woensdag11jan2017

Jeugdwerkgroep zoekt uitbreiding.

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat het beleven van de natuur voor kinderen heel belangrijk is. Toch raken veel kinderen steeds verder van de natuur verwijderd. De behoefte om kinderen in contact te brengen kinderen met de natuur neemt dan ook alleen maar toe. 

IVN Helden e.o. heeft een actieve jeugdwerkgroep.  Zij organiseren activiteiten voor kinderen die zijn aangesloten bij IVN Helden e.o. en ze geven ook natuureducatie aan kinderen  binnen als buiten schoolverband. Ook vanuit de BSO (Buitenschoolse Opvang) is veel vraag naar activiteiten in de natuur. Jaarlijks doet de werkgroep mee aan de modder dag, slootjes dag, natuurwerkdag en bomen plant dag.

Voor al deze activiteiten zijn vrijwilligers en begeleiders nodig. Heb jij wat natuur ervaring of kennis en vind je het leuk kinderen enthousiast te maken voor de natuur en heb je zin de jeugd de natuur te laten ontdekken en te beleven; -  dan ben jij de man of vrouw die we zoeken!

Wie graag eens wil meelopen, kijken of het bevalt, kan contact opnemen met Til Janssen, tel 077-3076198, jeugdwerkgroep@ivnhelden.nl