Helden e.o.
Natuur in de Buurt
Op
donderdag25nov202119:00

Film: “Parels van de Peel”

Gaat dat zien: de film “Parels van de Peel”!

Nog geen tijd gehad of er naast gegrepen om de film “Parels van de Peel” te gaan zien op groot scherm? 

 

Dan wordt op donderdag 25 november 2021 om 19.00 uur nog een buitenkansje geboden om deze prachtige film te gaan zien. IVN Helden heeft geregeld, dat de film nogmaals in Dok 6 in Panningen wordt vertoond voor een ieder, dus zowel leden van IVN alsook niet-leden zijn van harte uitgenodigd. 

Omdat de Coronaregels op dit moment zijn versoepeld is het vereiste van een maximum aantal bezoekers komen te vervallen. De bioscoopzaal van Dok 6 is echter alleen toegankelijk voor diegenen die een QR-code bij de entree van Dok 6 kunnen aantonen. 

De entreekosten zijn € 7,50 per persoon en dienen te worden voldaan aan de kassa van Dok 6

De voorstelling start om 19.00 uur. Voor het hele programma, inclusief een interessante toelichting door boswachter Jap Smits voorafgaand aan de vertoning van de film, wordt 1 uur aangehouden. De filmduur is ca. 35 minuten.

De film de Parels van de Peel is op 20 september 2020  voor het eerst aan het publiek vertoond. Han Meeuwsen heeft de basis vastgelegd voor deze film, zijn werk is na zijn overlijden op 28 juli 2017 afgerond door Jarno van Bussel, Jos van de Kerkhof, Jap Smits en John Vereijken. Dit alles  in samenwerking met Staatsbosbeheer. 

Na het zien van deze prachtige natuurfilm zult u voor eens en voorgoed met een “opgepoetste bril” het Nationaal Park De Groote Peel, aan de Moostdijk 15 te Ospel bewonderen, hopelijk in de geest van filmer en fotograaf Han Meeuwsen uit Asten. 

Maar eerst: Komt dat zien in DOK 6 op donderdag 25 november 2021 !

Maud Duysens

3 oktober 2021

Algemene informatie

zondag 29 november 2020 - 11:23
Contactpersoon: