cursusgroep

Cursisten Natuurgidsenopleiding stellen zich voor

Heeze Leende 23 november 2022

Als cursisten van de NGO die momenteel loopt willen wij ons graag gezamenlijk voorstellen via de website van IVN Heeze-Leende.

Wellicht is het jullie ter ore gekomen zijn dat er zich 5 personen vanuit onze gemeente hebben aangemeld voor de Natuurgidsenopleiding. Aangezien de cursus slechts 1x per 5 jaar georganiseerd wordt mogen wij ons van geluk prijzen dat wij hierbij aan mogen deelnemen.

Er is enorm veel enthousiasme onder de deelnemers en iedereen is aan het bekijken welke rol we binnen IVN kunnen bekleden, buiten de cursus (die tot augustus 2023 duurt) om.

Tijdens de opleiding komen we in aanraking met de leden van andere IVN-afdelingen: Asten, Geldrop, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen. Het team van docenten is erg gemotiveerd en geeft op een moderne en leuke manier les. Dit gaat o.a. via een online platform waarbij we bestanden, informatie of kaarten eenvoudig kunnen delen.

Voor wie die dit voor het eerst leest en denkt: “Dit interesseert mij ook” zou ik zeggen: “Kijk gerust eens verder op deze website van Heeze-Leende of neem eens deel aan een publiekswandeling of activiteit”. Misschien is het ook iets voor jou.

Tot zover de intro. Hieronder volgt een kleine introductie van de 5 cursisten vanuit IVN Heeze-Leende.

Boy Derks

 

 

Voorstelrondje verder lezen

Ontdek meer over

Deel deze pagina