Heeze Leende
Beleid & Organisatie
maandag08apr2019

Ben Pollmann nieuwe voorzitter IVN Heeze-Leende

Het bestuur van IVN Heeze-Leende heeft Ben Pollmann verkozen tot voorzitter voor de komende periode van 3 jaar. Hij volgt daarmee Ivo Rothuizen op die na zes jaar statutair moest aftreden. Ben Pollmann is geen onbekende in onze gemeenschap. De laatste jaren heeft hij zich vooral ingespannen voor de realisatie van Dorpshuis ’t Perron en voor behoud van de bibliotheek in onze gemeente

Ben Pollmann is 68 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Zevenaar. Na zijn studie verhuisde hij naar Brabant en werd beleidsadviseur voor de gemeente Tilburg en later gemeentesecretaris van Waalwijk. Toen hij directeur werd van de Kamer van Koophandel in Eindhoven verhuisde hij naar Heeze. Hij is actief geweest in tal van organisaties, zoals een woningcorporatie, een revalidatiecentrum, bij de Stichting Sport & Technologie, bij Kempenhaeghe, Lunetzorg en in de ledenraad van de Rabobank.

Binnen IVN Heeze-Leende is hij al enkele jaren actief als coördinator van de Fotowerkgroep. Ben Pollmann was altijd al een fervent natuurliefhebber en fotograaf. Zijn interesse in de natuur is zeker toegenomen door de natuurfotografie, want de fotogroep heeft een aantal ervaren natuurgidsen aan boord die veel kunnen vertellen over de te fotograferen objecten.

Meer informatie over IVN: www.ivn.nl/afdeling/heeze-leende