Hoe kom ik aan de gegevens over de BioBlitz 2020 Beekdal de Kleine Dommel Heeze?

Zorg dat je eerst een account hebt aangemaakt op waarneming.nl en je kunt het project van het IVN Heeze-Leende het hele jaar door op de voet volgen. We nodigen je graag uit om mee te doen en dat kan als je een account hebt bij waarneming.nl. Klik op namen en je kunt verrassend veel te weten komen.

Als je deze link https://waarneming.nl/bioblitz/beekdal-de-kleine-dommel-heeze/ volgt kom je direct bij het BioBlitzproject "Beekdal de Kleine Dommel Heeze ". 

Er is ook een langere weg. Ga naar Waarneming.nl en klik op community. Daaronder klik je dan op BioBlitzes. Ga dan in de 1e kolom naar de naam van ons BioBlitzproject : Beekdal de Kleine Dommel Heeze en klik daarop. Als je bovenaan de pagina klikt op :"maak waarneming" dan kun je je eigen waarneming, in een van de drie deelgebieden (Beekdal de Kleine Dommel, Herbertusbossen en Zegge e.o.), invoeren. Wil je alleen maar resultaten zien dan krijg je daaronder een overzicht van de soorten, het aantal waarnemingen en het aantal waarnemers. Daarnaast staan twee cirkeldiagrammen die de verdeling tussen de soorten weergeven. En helmaal rechts een kaart met heel veel rondjes. Als je inzoomt zie je steeds beter waar het rondje staat. Als je erop klikt krijg je de soortnaam en indien aanwezig de foto van wat er is gezien.  Klik je dan weer op de soortnaam dan krijg je de informatie wie de foto heeft gemaakt en de gegevens die hij/zij op waarneming.nl heeft gezet. Onderaan de pagina staat een lijst met soortwaarnemingen.