Heeze Leende
Natuur
Op
donderdag24mrt202220:00

Wolvenlezing verplaatst donderdag 24 maart 2022

Ten gevolge van de recente corona-ontwikkelingen en de maatregelen zoals afgekondigd tijdens de persconferentie van vrijdag jl. heeft het bestuur van IVN Heeze-Leende besloten om de lezing over wolven te annuleren. In de persconferentie doet de minister-president een oproep aan iedereen om een bijdrage te leveren aan het verlagen van de besmettingen. Hoewel de lezing in ’t Perron formeel mag doorgaan (maar wel zonder horeca, dus geen pauzes e.d.) en met corona-toegangsbewijs, vindt het IVN dat het onder huidige omstandigheden niet gepast en ook niet raadzaam om bezoekers voor een dilemma te stellen. 

Gelukkig is de spreker, Johan Rees, bereid om op donderdag 24 maart 2022 de lezing alsnog te houden. Kaartjes blijven geldig. Indien u op die datum verhinderd bent dan kan het geld teruggestort worden door ’t Perron. 

Het bestuur van IVN Heeze-Leende vraagt om begrip voor dit moeilijke besluit en hoopt iedereen volgend jaar alsnog te ontmoeten bij de lezing over een thema dat ook dan nog hoogst actueel zal zijn: “Wolf terug in Brabant”.

Algemene informatie

donderdag 24 maart 2022 - 20:00 tot 22:30
Extra Informatie: 

’t Perron (grote zaal)
20.00 uur.
Kaarten à 5 euro
via de website van ’t Perron of aan de balie.