Heeze Leende
Overig
Op
zondag03nov201915:30

Kinderdoemiddag

Zondag 3 november organiseert de kinderdoegroep van IVN Heeze-Leende een middag voor alle kinderen die sterren en planeten heel boeiend vinden. Van 15.30 tot 18.30 uur zullen zij van alles te weten komen van ons heelal. Welke sterren en planeten bestaan er en hoe ver liggen ze uit elkaar? En wanneer ben je een ster en wanneer een planeet? Wat weet je eigenlijk over sterrenbeelden? Herken je ze als je naar boven kijkt? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens de kinderdoemiddag voor kinderen van 6 tot 12 jaar in het IVN-gebouw de Sleutelboem, Strabrecht 14 in Heeze.

sterrenstelselWat gaan we doen? Er wordt o.a. een planetenspel gespeeld en we gaan knutselen. We prikken zelf een sterrenbeeld op een bord. En om het helemaal spannend te maken gaan we naar buiten met een zaklantaarn (graag zelf een lantaarn meenemen). En dan maar hopen op veel sterren!

We vragen de ouders om de kinderen zelf op te halen (vanaf 18.20 uur), want dan is het natuurlijk al lang donker. Wij zorgen voor een kopje soep met een broodje, dus met een lege maag hoeven ze niet naar huis.

Algemene informatie

zondag 3 november 2019 - 15:30 tot 18:30
Extra Informatie: 

Aanmelden
Weena Oskamp
tel. 06-54705501
ivnhl-kinderactiviteiten@outlook.com.