Heeze Leende
Natuur
Op
vrijdag26okt201818:00

Deelname IVN aan Epilepsie Night Walk

IVN Heeze-Leende is door de Stichting Kempenhaege uitgenodigd om mee te doen met de nacht van de epilepsie. Tijdens deze nacht worden er wandelingen georganiseerd van verschillende lengtes, 2,5 km 5 km, 10 km en 20 km. Deze Night Walk wordt gehouden op vrijdag 26 oktober. Aanvang 18.00 uur.

De start van deze wandelingen is op de Kloostervelden te Sterksel en de opbrengst komt ten goede aan het epilepsiefonds. Om te kunnen deelnemen aan een wandeltocht moet men zich inschrijven. De kosten zijn 20 euro.

Het worden wandeltochten waarbij onderweg wat te beleven valt. Er zal livemuziek zijn op een enkele post, eten, drinken en ook IVN zal vertegenwoordigd zijn met enkele posten. Wij zullen voorlichting geven over het nachtleven van de natuur. De stands van het IVN geven informatie over nachtdieren,  over het zintuigengebruik en over nachtvogels. Daar waar de routes door de natuur gaan worden geen activiteiten georganiseerd om de natuur niet te verstoren.

De activiteiten worden op Kloostervelden en op het terrein van Kempenhaege georganiseerd. De organisatie van de IVN-activiteiten is in handen van de Tentoonstellingsgroep.

Verdere info en inschrijven via www.epilepsienightwalk.nl

 

Algemene informatie

vrijdag 26 oktober 2018 - 18:00
Extra Informatie: 

Start wandelingen Kloostervelden te Sterksel