Heeze Leende
Overig
Vanaf
maandag26mrt201820:00

Cursus Natuurfotografie

Wegens succes herhaald!

In maart/april 2018 organiseert de Cursuswerkgroep van IVN Heeze-Leende wederom de cursus Natuurfotografie. De cursus wordt gegeven door Frans van den Boom en was bij eerdere gelegenheden een groot succes. Vandaar dat wij iedereen de mogelijkheid willen bieden de cursus te volgen. Het lespakket bestaat uit 3 binnen-avonden en één excursie-ochtend. De cursus wordt gegeven op maandagavond (van 20.00 tot 22.15 uur) in het IVN-gebouw “De Sleutelbloem”, Strabrecht 14 in Heeze. De excursie is op zaterdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur.

De kosten zijn € 35,=  incl. lesmateriaal en koffie of thee tijdens de lesavonden. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is het maximale aantal cursisten 12.

Digitale fotografie is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen maakt foto’s, met camera, tablet of mobieltje. Toch valt het niet altijd mee om je object ook zó op de foto te krijgen zoals je dat zou willen. Wij willen je daarbij helpen en uiteraard doen wij dat in de natuur. De natuur is altijd inspirerend en het is haast vanzelfsprekend dat je de mooie dingen die je tegenkomt vast wilt leggen.

De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurfotografie en hier wat meer kennis en vaardigheden over wil opdoen. Het is niet specifiek bedoeld voor een bepaalde camera en is ook niet om de individuele camera te leren kennen.
Er zal een algemeen beeld gegeven worden van de hedendaagse gebruiksmogelijk-heden van de digitale camera.

De cursus ziet er als volgt uit:

Maandagavond       26 maart:       Basistechniek van de fotografie.
Maandagavond       9 april:            Creatief aan de slag met de techniek,
                                                           scherptediepte, compositie

Zaterdagmorgen      14 april:        Praktijkles: buiten fotograferen.
Maandagavond       23 april:         Napraten over de praktijkmorgen,                                                                              bespreken van de ingezonden foto’s en                                                                    werken met de computer

Opgeven kan bij:

Ineke Thijs,        040-2264191 of 06-29454862 antine.thijs@outlook.com

 

Op dit moment is er geen inschrijving meer mogelijk voor de cursus natuurfotografie. De cursus zit vol.

Houd voor nieuwe datums voor de cursus fotografie deze website in de gaten.

 

Algemene informatie

maandag 26 maart 2018 - 20:00 tot maandag 23 april 2018 - 20:00