Werkgroep Natuurtuin

 

Dankzij de actieve leden van deze werkgroep is er doorlopend bedrijvigheid in de natuurtuin, en dus ook altijd plaats voor nieuwe vrijwilligers.

Voortdurend worden nieuwe initiatieven ontwikkeld. De tuin wordt momenteel anders ingericht. De naam is veranderd van heemtuin in natuurtuin.

De tuin is ingedeeld in een Vlindertuin, er zijn akkertjes aangelegd, er is een kruidenhoek, een fruithoek met bessenstruiken, mini heideveldjes, een composthoek enz. Achter in de natuurtuin staat een stal met bijenkasten van imkervereniging “de Heidebloem”.

De vrijwilligers zijn actief met planten, zaaien, oogsten, maaien, snoeien en niet te vergeten: lekker genieten te midden van al dat moois. De medewerkers van de tuin verzorgen op verzoek rondleidingen in de tuin, en informatie over het zelf maken van compost.

Meer lezen over de natuurtuin?

De natuurtuin bezoeken?

De natuurtuin is te bezoeken op dinsdag van 13:30 – 16:00 uur en op andere dagen als de poort openstaat. Op afspraak is ook mogelijk. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de werkgroep.

Contactpersoon:

Jan Overbeek
06-20281816
ajoverbeek1970@kpnmail.nl