Haaksbergen
Overig
woensdag01mrt2017

Rabo Clubkas Campagne

Wat is de Rabo Clubkas Campagne?

Veel verenigingen en stichtingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Enschede-Haaksbergen de Rabo Clubkas Campagne opgericht. De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken!
 

rabo_clubkas En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank bepalen door te stemmen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.
IVN Haaksbergen heeft zich ook dit jaar opgegeven voor deze Campagne.

Breng uw stem uit!

Klanten die lid zijn van Rabobank Enschede-Haaksbergen kunnen hun stem(men) vanaf 2 maart tot 1 april uitbrengen. De leden van Rabobank Enschede-Haaksbergen krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting minimaal € 5 waard. De Clubkas Campagne komt één keer in de eerste helft van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht wordt, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Hoe werkt het?

Breng uw stem uit van 2 maart tot en met 31 maart op www.rabobank.nl/eh. Onder het kopje Actueel staat een link naar de Rabo Clubkas Campagne 2017.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?

Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Enschede-Haaksbergen en zo ja, vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen. Veel succes!

Uitslag

In april is de uitslag bekend en wordt deze gecommuniceerd o.a. via social media en onze website. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Rabo Clubkas Campagne