Haaksbergen
IVN
Vanaf
zondag07apr201907:00

Rabo Clubkas Campagne 2019

Beste IVN-ers

Zoals ieder jaar nemen we als IVN ook nu weer deel aan de
Rabo Clubkas Actie. Middels deze actie biedt de Rabo-bank sportverenigingen en vrijwilligersorganisaties de mogelijkheid om
extra inkomsten te genereren door hun leden op een deelnemer maximaal 2 stemmen te laten uitbrengen.

Geef uw 2 stemmen aan de IVN! Vraag vrienden en familie om hetzelfde te doen. Om op deze wijze IVN-Haaksbergen extra financiële middelen te verschaffen om nieuwe initiatieven haalbaar te maken.

U kunt nog tot en met 7 april uw stem aan ons geven: DOEN!

 

Link om direct in te loggen:  Rabo Clubkas Campagne 2019: stemmen!

 

Wat is de Rabo Clubkas Campagne?

rabo_clubkasVeel verenigingen en stichtingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Enschede-Haaksbergen de Rabo Clubkas Campagne opgericht. De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken!
En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank bepalen door te stemmen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.
IVN Haaksbergen heeft zich ook dit jaar opgegeven voor deze Campagne.

Breng uw stem uit!

Klanten die lid zijn van Rabobank Enschede-Haaksbergen kunnen hun stem(men) vanaf 19 maart tot en met 7 april uitbrengen. De leden van Rabobank Enschede-Haaksbergen krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting minimaal € 5 waard. De Clubkas Campagne komt één keer in de eerste helft van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht wordt, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Hoe werkt het?

U krijgt van Rabobank Enschede-Haaksbergen twee stemmen die u kunt uitbrengen op uw favoriete club. Dit kan van 19 maart tot en met 7 april. U kunt uw stemmen ook verdelen over twee clubs.
In de brief die u van Rabobank Enschede-Haaksbergen heeft gekregen vind u een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Heeft u geen brief ontvangen, laat het ons dan weten!

Veel succes!

 

Rabo Clubkas Campagne

 

 

 

 

 

Algemene informatie

dinsdag 19 maart 2019 - 07:00 tot zondag 7 april 2019 - 23:30
Locatie: 
Rabobank Haaksbergen
Kalter 2
7481LR Haaksbergen
Nederland
Google Maps image