Groningen Haren
Beleid & Organisatie
maandag05sep2022

Vacature vrijwilliger Communicatie & PR

We zoeken iemand die, zo spoedig mogelijk, onze communicatie- en pr-persoon wil zijn.

Vind je het leuk om online te communiceren, houd je graag de sociale media bij? Gebruik je Twitter en kijk je wel eens naar al die prachtige foto’s op Instagram? Is Facebook een oude bekende? Houd je, net als wij, van de natuur en wil je anderen daarmee kennis laten maken? Heb je elke week een paar uur beschikbaar? Kun je goed zelfstandig werken? Dan is onze vacature zeker iets voor jou als vrijwilliger.

Je gaat je bezighouden met onze social mediakanalen, de activiteitenkalender en -folder. Dat doe je natuurlijk in overleg met de andere vrijwilligers, de werkgroepen en het dagelijks bestuur.
Onze ervaring is dat je gemiddeld 2 uur per week met je activiteiten bezig bent. Er zijn gedurende het jaar enkele pieken, dan verdubbelt je werklast.
Enkele malen verzorg je promotie met een marktkraam.

Wat we je bieden: een enthousiast team en grote vrijheid bij het uitvoeren van je taken. Je hebt de mooie kans om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met wat wij, IVN afdeling Groningen Haren, allemaal aanbieden. En natuurlijk een grote waardering voor het werk als vrijwilliger.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Gerard Smeding: ivngroningenharen@gmail.com of Paul Kusters (jpkstrs@gmail.com, 06-41159116)

Foto: Ike Pots