Groningen Haren
IVN
zaterdag23jul2022

Terugkomdag verse Natuurgidsen IVN regio Noord 5 november

Dit najaar organiseert IVN regio Noord een terugkomdag voor natuurgidsen die de afgelopen vijf jaar de natuurgidsenopleiding hebben afgerond. Het doel van deze dag is om de band tussen de natuurgidsen en de IVN-afdelingen te verstevigen.
Tijdens deze dag kunnen recent opgeleide natuurgidsen ervaringen uitwisselen met andere natuurgidsen en netwerken met actieve leden van IVN-afdelingen in hun regio.

We merken dat sommige natuurgidsen al goed zijn aangehaakt op de activiteiten van de lokale IVN-afdeling, terwijl anderen hier nog wat zoekende in zijn. Daarom hebben we een leuk programma opgesteld om elkaar beter te leren kennen.
Aan de hand van een aantal opdrachten maken we kennis met elkaar, ontdekken we elkaars kwaliteiten en onderzoeken we hoe ieder vanuit zijn eigen kracht een bijdrage kan leveren aan de activiteiten van de IVN-afdeling.

Naast natuurgidsen zijn dus ook actieve, betrokken IVN-leden welkom op deze dag. Wil jij als actief, betrokken lid de natuurgidsen beter leren kennen en enthousiasmeren om zich in te zetten voor jouw afdeling, geef je dan op voor deze dag via het aanmeldformulier.

Wanneer:  Zaterdag 5 november van 9 tot 15 uur
Waar:  NME-centrum Hoogezand
Burgemeester van Royenstraat 11, 9602 CR Hoogezand
Meer informatie:  Volgt in augustus
Voor vragen kun je contact opnemen met Linda Prosé: l.prose@ivn.nl of  06-51 58 66 72.
NME,natuur- en milieueducatie,Hoogezand-Sappemeer,Hoogezand