Groningen Haren
Vogels
Op
zaterdag14nov202009:00

Wandelexcursie: Kardinge, stad Groningen

Het natuur- en recreatiegebied Kardinge aan de noordoostzijde van de stad Groningen is circa 235 ha groot en wordt gedeeltelijk omsloten door de wijken Lewenborg, Beijum en Zilvermeer. 

We maken een wandeling door dit interessante gebied met diverse waterpartijen, struweel, grasland en parkachtige delen. Soorten die we kunnen zien zijn diverse eenden, zangvogels en mogelijk een aantal steltlopers.

Wanneer:  Zaterdag 14 november 2020
Startpunt:  Transferium Kardinge in Groningen
Starttijd:  9:00 u
Duur:  Uiterlijk 12:00 u zijn we terug bij het verzamelpunt
Kosten:  Geen
Opgave en informatie:  Per mail bij Maaike Everink, mause1998@gmail.com
Extra info:  Er wordt aanbevolen zelf koffie/thee en een broodje mee te nemen. Neem ook goede wandelschoenen en passende (regen)kleding mee. Een eigen verrekijker is aan te raden, maar er zijn ook schoongemaakte verrekijkers beschikbaar om te lenen. De gids heeft desinfecterende middelen mee.

Corona-nieuws: vanwege de huidige maatregelen rondom corona gelden speciale richtlijnen die op deze site zijn terug te vinden. Lees deze goed door! Omwille van ieders veiligheid bedraagt het aantal deelnemers voor de excursie maximaal 12 personen. Deelname is alleen mogelijk bij aanmelding via de mail. Na aanmelding krijg je een bevestiging van je aanmelding of het bericht dat de excursie vol is, waarna je op de wachtlijst komt. Tijdens de excursie vragen we om je naam en telefoonnummer achter te laten. Alvast bedankt voor de medewerking!

Foto: Smienten (Klaas Heeres)

Algemene informatie

zaterdag 14 november 2020 - 09:00 tot 12:00
Een wandelexcursie in Kardinge: dicht tegen de stad Groningen aan ligt heel divers landschap waarin we eenden, zangvogels en hopelijk ook steltlopers zullen tegenkomen.
Locatie: 
Transferium
Kardingerplein 1
9735AA Groningen
Netherlands
Contactpersoon: 
Google Maps image