Groningen Haren
Kind & Natuur
Op
zaterdag16apr202219:45

Vleermuizen spotten

In april is de winter en de kou echt voorbij. De dagen worden langer. De nachten korter, hoewel nog erg koud. De lente is aangebroken, tenminste, wat betreft de vleermuizen. Daarom willen we op 9 april op zoek gaan naar vleermuizen!!

NB Wegens de te lage temperatuur voor de vleren om te vliegen, wordt deze activiteit verschoven naar zaterdag 16 april! Aanmelding nog mogelijk!!

Beste Natuurkids,
Wist je dat er maar liefst vijf verschillende soorten vleermuizen voorkomen in het Noorderplantsoen? Onder begeleiding van 2 vleermuisexperts gaan we op zoek naar deze gevleugelde diertjes.

De excursie vindt plaats op zaterdag 16 april tussen 19.45 en 21.00 en is bedoeld voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. We verzamelen bij de muziekkoepel in het Noorderplantsoen. Mocht je een niet te felle zaklamp hebben, neem deze dan vooral mee! Vergeet ook niet warme kleding aan te doen of mee te nemen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar natuurkids.groningen@gmail.com. Bij opgave graag een telefoonnummer vermelden: als het slecht weer is zullen er geen vleermuizen zijn en zullen we de excursie moeten annuleren.
We hopen iedereen op 16 april te zien!

Hartelijke groeten namens de Natuurkids,
Marjolein, Lianne en Marian.

Wanneer:  Zaterdag 16 april 2022
Tijd:  Van 19.45 tot 21.00
Voor wie:  Leeftijd 7 tot 12 jaar
Waar:  Muziekkoepel aan de Kruissingel in het Noorderplantsoen.
Als je met de auto komt kun je het beste parkeren op de parkeerplaats langs de Noorderbuitensingel of de Grachtstraat. Of je komt met de fiets, die je bij het restaurant Zondag in het plantsoen kunt parkeren.

Foto: boom7.nl

Algemene informatie

zaterdag 16 april 2022 - 19:45 tot 21:00
Als het niet te slecht weer is, gaan we in het Noorderplantsoen op zoek naar vleermuizen. Er kunnen wel vijf verschillende soorten van rondvliegen...
Locatie: 
Muziekkoepel Noorderplantsoen
Kruissingel 1
9712 XN Groningen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image