Groningen Haren
(Zoog)dieren
Op
vrijdag22sep201719:30

Vleermuisexcursie

Beste Natuurkids,

Wie naar buiten kijkt, kan er niet omheen: de zomer lijkt voorbij en de herfst doet zijn intrede! Dit betekent ook dat we weer volop bezig zijn met het organiseren van leuke excursies. 22 september is het weer zover: op die dag gaan we op zoek naar vleermuizen.

Wist je dat er maar liefst vijf verschillende soorten vleermuizen voorkomen in het Noorderplantsoen? Onder begeleiding van een heuse vleermuisexpert gaan we op zoek naar deze gevleugelde diertjes. Natuurlijk mag een herfstig kampvuur ook niet ontbreken tijdens deze expeditie!

De excursie vindt plaats op vrijdag 22 september tussen 19.30 en 21.00 en is bedoeld voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. We verzamelen bij de muziekkoepel in het Noorderplantsoen. Mocht je een niet te felle zaklamp hebben, neem deze dan vooral mee! Vergeet ook niet warme kleding aan te doen of mee te nemen.

Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar dit emailadres (natuurkids.groningen@gmail.com). Bij opgave graag een telefoonnummer vermelden: bij slecht weer zullen er geen vleermuizen zijn en bestaat er een kans dat we de excursie moeten annuleren.

We hopen iedereen de 22e te zien!

Hartelijke groeten namens de Natuurkids,
Maurie Klaver

Foto: www.boom7.nl

Algemene informatie

vrijdag 22 september 2017 - 19:30 tot 21:00
Op vrijdagavond 22 september gaan we in het Noorderplantsoen alle vijf soorten vleermuizen die daar leven proberen te zien. Verzamelen om halfacht in de muziekkoepel.
Locatie: 
Muziekkoepel Noorderplantsoen Groningen
tussen Grachtstraat en Noorderbinnensingel
9712 Groningen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image