Groningen Haren
Vanaf
zondag11jun201713:30

IVN Groningen Haren

Op zondagmiddag 11 juni is er weer een slootjesdag. Deze keer houden we dit in het Le Roy-gebied in Lewenborg. Dan gaan we weer kevers en kikkers zoeken. Laarzen en oude kleren aan en gaan!

In en rond het water

Waterschorpioenen, bootsmannetjes of kokerjuffers: wat leeft er allemaal in het water? Ga jij ook het water oversteken met een vlot? Je kunt proefjes doen en de minibeestjes onder een microscoop bekijken. Er zijn IVN Natuurgidsen om je te helpen. En dit jaar kun je ook schatzoeken. Verder kun je op verkenning gaan in het Le Roygebied... Boompje klimmen en kletspoten krijgen. Of op zoek gaan naar het Circuit, een avontuurlijke speelplek.

Je hoeft je niet op te geven, het is vrije inloop. En vergeet je ouders niet, want het is een (groot)ouder-kind activiteit.
Tijdstip: 13.30 - 15.30 uur
Locatie: Le Roy Huis in Lewenborg

De locatie is lastig te vinden:
Officieel ligt het Le Roy Huis aan het onverharde pad: Overloop 5, maar de meeste navigatiesystemen sturen je naar een andere locatie in Lewenborg. Je kunt aanhouden: Kiel 7
 
Het Le Roy Huis ligt aan het water ten noorden van basisschool De Swoaistee, Kiel 7 Groningen.
 
Bij De Swoaistee kun je parkeren (deze weg heet ook wel Loefzijde). Als je het niet kunt vinden, kun je bellen naar 06-33373301.
 
OV: Lijn 3 Bushalte De Boeg

 

Algemene informatie

zondag 11 juni 2017 - 13:30 tot 15:30
Locatie: 
Stichting Le Roy
Kiel 7
9733 EA Groningen
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten
Gratis

Contactpersoon: 
Google Maps image