Groene Zoom
Kind & Natuur
zaterdag11jul2020

Onvergetelijk seizoen voor Scharrelkids

Zaterdag 11 juli hebben deGrzo Kraaijenberg Markiezaat Pony'sScharrelkids van IVN Groene Zoom een bijzonder seizoen afgesloten met een wandeling naar de Hildernisse Hut, de vogelkijkhut bij de Kraaijenberg. Zwanen (ouders met jonkies) gezien, de paarden stonden heeeeel dichtbij, en zelfs een aalscholver zien zitten op een paal.

Grzo Scharrelkids Fluiten KraaijenbergOnderweg diverse opdrachten gedaan, zoals 'fluit met natuurlijke materialen'. Inge vertelt ons precies wat we moeten doen en het lukt!
Volgende opdracht was 'zoek een figuur in de wolken'. We zagen een dolfijn, een zeemeermin, een duikende vis en nog veel meer.

Grzo Scharrelkids Kraaijenberg wolkenNa een knuffel met een boom en het maken van een mooie natuurfoto liepen we weer terug naar de Kraaijenberg.  Daar was een heerlijke lunch bij de grote ronde tafel.

Het was een fantastische ochtend, we hebben genoten van elkaar en van het mooie weer. Hopelijk starten we zaterdag 5 september weer met een leuk en leerzaam nieuw seizoen van de IVN Scharrelkids.

Grzo Scharrelkids Kraaijenberg groep