Groene Zoom
Natuur in de Buurt
zondag10dec2017

Fotowedstrijd bij IVN Groene Zoom

Natuur en fotografie, een prachtige combinatie

Soms komen er hele mooie, leuke of bijzondere natuurfoto’s voorbij op sociale media. IVN Groene Zoom wil die graag wat meer voor het voetlicht brengen!
Maak jij ook graag foto’s van de natuur, bijvoorbeeld tijdens een wandeling of als je de tuin inkijkt en je oog valt op iets moois? Stuur dan je foto naar ivngroenezoom@gmail.com, met vermelding van: jouw naam en leeftijd, wat er op de foto te zien is en waar deze gemaakt is.

Omdat natuur door jong en oud beleefd wordt, zijn er twee leeftijdscategorieën voor het inzenden van een foto: 1) voor jeugd tot 16 jaar en 2) vanaf 16 jaar. 

Uiteraard staat natuurbeleving voorop. Maar er valt ook iets te winnen! De twee makers van de beste foto in hun categorie mogen samen een keer meelopen met boswachter Erik de Jonge van het Brabants Landschap! Zij kunnen eens (zo gewenst met de camera in de hand) met hem meekijken en zien wat hij zoal tegenkomt in de natuur. 
De beste drie foto’s per categorie worden via de website, sociale media en de Nieuwsbrief van IVN Groene Zoom getoond. De makers van deze foto’s krijgen bovendien een dvd van Mark Kapteijns. Deze bekende filmmaker heeft meerdere succesvolle, prachtige natuurfilms op zijn naam staan, opgenomen in gebieden van het Brabants Landschap. 
Houd jij van natuur en fotograferen, doe dan mee en spoor anderen in jouw omgeving aan ook eens die camera te pakken!

IVN Groene Zoom kijkt uit naar de inzendingen!

Een paar voorwaarden:

  • Foto’s moeten betrekking hebben op natuur van de Brabantse Wal en gemaakt zijn in het winterseizoen. 
  • Er kan één foto per deelnemer worden ingestuurd.
  • Inzendingen zijn welkom t/m zondag 7 januari 2018. 
  • De winnende foto’s worden op 14 januari 2018 bekend gemaakt via sociale media. 
  • Ingezonden foto's kunnen gebruikt worden voor de website van IVN Groene Zoom. Hiervoor is een formaat nodig van minimaal 1280x960 en minimaal 2MB. De naam van de maker zal daarbij getoond worden. De winnende beste drie foto's worden zeker op de website, facebook en Twitter getoond.
  • De jury wordt gevormd door de beheerders van onze website, Facebookpagina, Twitter, de makers van de Nieuwsbrief en boswachter Erik de Jonge. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.