Groene Zoom
Slootjesdagen
Op
zondag13jun202112:00

Slootjesdagen 2021

Onder voorbehoud van coronamaatregelen

Wat leeft er bij jou in de sloot? Ivn slootjesdagen brabantse wal spinnende watertor

Ga op zoek naar de spinnende watertor, ontdek wie er zonder ijs kan schaatsen en probeer de snelste zwemmer van de sloot te vangen. Het kan allemaal tijdens de jaarlijkse IVN Slootjesdagen. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen dan samen met hun (groot)ouders waterdiertjes vangen en waterproefjes doen. Natuurlijk onder begeleiding van een IVN Natuurgids. Ook in Bergen op Zoom doen we mee aan de Slootjesdagen.

Op zondag 13 juni kun je bij IVN Groene Zoom terecht bij de Kraaijenberg. We nemen je mee naar de bijzondere onderwaterwereld van de sloten en poelen aan de voet van de Kraaijenberg.
Je mag zelf een visnetje meenemen, maar dat hoeft niet. Doe laarzen aan en trek iets aan wat tegen een stootje (en water!) kan.

Aanmelden verplicht

Om te voorkomen dat het te druk wordt, moet je vooraf aanmelden. Je kunt meedoen van 12 tot 14 uur en van 14 tot 16 uur.
In elke groep is plaats voor 15 kinderen met een of twee ouders/begeleiders. Op die manier kunnen we zorgen dat er voldoende afstand is en kunnen we iedereen voldoende aandacht geven.
Voor het aanmelden wordt eind mei op deze pagina een aanmeldformulier geplaatst. Via Facebook en Twitter (@IVNGroeneZoom) zullen we melden dat het formulier beschikbaar is.

wandeling Groote Meer 5 juni
Uw gids:
IVN Groene Zoom
IVN Groene Zoom

Algemene informatie

slootjesdage 2018
zondag 13 juni 2021 - 12:00
Locatie: 
Bezoekerscentrum De Kraaijenberg
Fianestraat 21
Bergen op Zoom
Nederland
Google Maps image