Groene Zoom
Kind & Natuur
Op
woensdag28okt202014:00

Overleven in de natuur!

Kleutermiddag op de Kraaijenberg

Overleven in de natuur! Hoe doe je dat? Wij gaan op woensdag 28 oktober oefenen met de kleuters door hout te sprokkelen voor het vuur, brood te bakken, hutten te bouwen en behendigheid te trainen in het klim- en klauterbos. Zo zullen de kleuters op onze eigen Woodcamp ervaren wat je kunt doen om alles uit de natuur te gebruiken.

U bent van harte welkom! Het is van belang dat uw (klein)kind wordt aangemeld als deelnemer aan de kleutermiddag. Zo hebben wij een overzicht op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Aanmelden kunt u op de site van het Brabants Landschap: 

Aanmelden

Om een al te grote toestroom van belangstellenden te voorkomen, wordt de inschrijving bij 20 aanmeldingen gesloten i.v.m. de huidige maatregelen. De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. Tussendoor drinken we een lekker glaasje limonade.

N.B. I.v.m. nieuwe coronamaatregelen, kan de activiteit worden afgelast. Houd de website in de gaten!

Datum: Woensdag 28 oktober 2020

Tijd: 14:00 - 16:00 uur

Locatie: Bezoekerscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 Bergen op Zoom

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar

Tip:  Geef uw kind stevige schoenen en kleding die vuil mag worden aan!

*Het is een samen genieten van kinderen en hun begeleiders en de bedoeling dat de ouders of  grootouders de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen.

Bekijk ook de andere activiteiten en excursies van IVN Groene Zoom.

 

 

Algemene informatie

woensdag 28 oktober 2020 - 14:00
Locatie: 
De Kraaijenberg
Fianestraat 21
4623 RA Bergen op Zoom
Nederland
Google Maps image