Groene Zoom
Kind & Natuur
Op
woensdag19jun201914:00

Onder water

Kleutermiddag op de Kraaijenberg

Onder water gebeurt er veel. Er zwemmen vissen, er leven planten en waterdieren. Er wordt door de mensen ook veel rommel in het water gegooid. Dat is zo jammer voor de planten en dieren in het water, maar ook voor ons, want het is niet fijn om naar vervuild water te kijken en erin te zwemmen. Wij gaan op woensdag 19 juni 2019 met de kleuters kijken naar wat er wel en wat er niet in het water gegooid mag worden en naar schoon en vervuild water. Er worden ook proefjes met water gedaan om de kinderen bewust te laten worden hoe ze met de natuur het beste om kunnen gaan.

U bent van harte welkom! Het is van belang dat uw (klein)kind wordt aangemeld als deelnemer aan de kleutermiddag. Zo hebben wij een overzicht op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Aanmelden kunt u op de site van het Brabants Landschap via www.brabantslandschap.nl/activiteiten  De inschrijving wordt bij 30 aanmeldingen gesloten.

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. Tussendoor drinken we  een lekker glaasje limonade.

*Met slecht weer is er een binnenprogramma.

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar

Tip:  geef uw kind stevige schoenen/laarzen en kleding die vuil mag worden aan!

*Het is een samen genieten van kinderen en hun begeleiders en de bedoeling dat de ouders of  grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen.

Namens IVN Groene Zoom kleutergroep "de Ontdekkertjes"

Ella Bevelander

Algemene informatie

woensdag 19 juni 2019 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Bezoekerscentrum de Kraaijenberg
Fianestraat 21
4617 RA Bergen op Zoom
Nederland
Google Maps image