Groene Zoom
Kind & Natuur
Op
woensdag20sep201714:00

Kleutermiddag Pissebed de opruimer

i.s.m. Brabants Landschap

Onderzoekt uw kleuter graag kleine diertjes en speelt het graag buiten in de natuur? Dan bent u woensdag 20 september samen met uw kleuter van harte welkom op de natuurmiddag van IVN De Groene Zoom en het Brabants Landschap. Thema deze middag is: ‘pissebed de opruimer’.

 

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang gratis voor twee volwassenen en twee kinderen of één introducé (op vertoon van de ledenpas). We sluiten af met een lekker glaasje limonade.
Met slecht weer is er een binnenprogramma.

Elke derde woensdag van de maand, in de periode april tot oktober, organiseert IVN Groene Zoom in samenwerking met het Brabants Landschap een spel- en ontdekkingsmiddag over de natuur voor kleuters van 4 tot en met 6 jaar op ontmoetingscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 te Bergen op Zoom.

De middag is bedoeld voor kinderen die samen met hun (groot-)ouders van de activiteiten genieten. Het is dus de bedoeling dat de ouders of grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen. Deze middag is alleen voor (groot-)ouders en hun (klein-) kinderen en niet voor BSO of andere commerciële instellingen.

Ontdekkertjes

Algemene informatie

woensdag 20 september 2017 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Bezoekerscentrum De Kraaijenberg
Fianestraat 21
4617 RA Bergen op Zoom
Nederland
Google Maps image