Groene Zoom
Kind & Natuur
Op
woensdag18sep201914:00

Kleutermiddag op de Kraaijenberg

i.s.m Brabants Landschap

Vliegjes, bijen  en muggen vliegen door de lucht. Er kruipen, mieren, wormen, spinnen en duizendpoten over de grond. Wij gaan met de kinderen op woensdag 18 september al deze dieren bekijken en onderzoeken hoe ze leven in de natuur. Ook zullen we een insectenhotel voor deze diertjes gaan maken. 

U bent van harte welkom! Het is van belang dat uw (klein)kind wordt aangemeld als deelnemer aan de kleutermiddag. Zo hebben wij een overzicht op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Aanmelden kunt u op de site van het Brabants Landschap via www.brabantslandschap.nl/activiteiten

Om een al  te grote toestroom van belangstellenden te voorkomen, wordt de inschrijving bij 30 aanmeldingen gesloten. De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. Tussendoor drinken we een lekker glaasje limonade.

*Met slecht weer is er een binnenprogramma.

Datum: Woensdag 18 september 2019

Tijd: 14:00 - 16:00 uur

Locatie: Bezoekerscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 Bergen op Zoom

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar

Tip:  geef uw kind stevige schoenen en kleding die vuil mag worden aan!

*Het is een samen genieten van kinderen en hun begeleiders en de bedoeling dat de ouders of  grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen.

*Deze middag is alleen voor (groot-) ouders en (klein-) kinderen en niet voor BSO of andere commerciële instellingen!

Namens IVN Groene Zoom kleutergroep "de Ontdekkertjes"

Ella Bevelander

Algemene informatie

donderdag 12 september 2019 - 17:01