Groene Zoom
Kind & Natuur
Op
woensdag16aug201714:00

Kleutermiddag: Naar de sloot!

i.s.m. Brabants Landschap

 

Natuurmiddag over waterdieren voor kleuters

Speelt uw kleuter graag met water en een schepnetje? Ontdekt het graag welke dieren er in het water leven? Dan bent u woensdag 16 augustus samen met uw kleuter van harte welkom op de natuurmiddag. De middag is een samenwerking van IVN De Groene Zoom en het Brabants Landschap.

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. We sluiten af met een lekker glaasje limonade.

*Met slecht weer is er een binnenprogramma.

Elke derde woensdag van de maand, in de periode april tot oktober, organiseert IVN Groene Zoom in samenwerking met het Brabants Landschap een spel- en ontdekkingsmiddag over de natuur voor kleuters van 4 tot en met 6 jaar op ontmoetingscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 te Bergen op Zoom.

*De kleutermiddagen zijn opgezet voor kinderen en hun begeleiders om samen van de natuur te genieten. Het is de bedoeling dat de ouders of grootouders de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen. De middagen zijn niet bedoeld voor BSO of andere commerciële instellingen.

 

 

Ontdekkertjes

Algemene informatie

woensdag 16 augustus 2017 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Bezoekerscentrum De Kraaijenberg
Fianestraat 21
Bergen op Zoom
Nederland
Google Maps image