Groene Zoom
Kind & Natuur
Op
woensdag18okt201714:00

Hamsteren met de eekhoorn

i.s.m. Brabants Landschap

 

 

Helpt uw kleuter graag eekhoorns met hamsteren en wil het ervaren hoe een eekhoorn leeft? Dan bent u samen met uw kleuter van harte welkom op de natuurmiddag voor kleuters van IVN Groene Zoom en het Brabants Landschap. Thema deze middag is: de eekhoorns hebben onze hulp nodig bij het hamsteren.

 

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang gratis voor twee volwassenen en twee kinderen of één introducé (op vertoon van de ledenpas). We sluiten af met een lekker glaasje limonade.
Met slecht weer is er een binnenprogramma.

Elke derde woensdag van de maand, in de periode april tot oktober, organiseert IVN Groene Zoom in samenwerking met het Brabants Landschap een spel- en ontdekkingsmiddag over de natuur voor kleuters van 4 tot en met 6 jaar op ontmoetingscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 te Bergen op Zoom.

De middag is bedoeld voor kinderen die samen met hun (groot-)ouders van de activiteiten genieten. Het is dus de bedoeling dat de ouders of grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen. Deze middag is alleen voor (groot-)ouders en hun (klein-) kinderen en niet voor BSO of andere commerciële instellingen.

Ontdekkertjes

Algemene informatie

woensdag 18 oktober 2017 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Bezoekerscentrum De Kraaijenberg
Fianestraat 21
4617 RA Bergen op Zoom
Nederland
Google Maps image