Plantenwerkgroep Flora

De IVN-leden Jan van den Heuvel en Wil van Hout hebben het initiatief genomen om binnen IVN Grave een plantenwerkgroep op te richten.

Op 10 juni was in het Buitenhuis de oprichtingsvergadering met een aantal IVN-leden. Er is afgesproken dat de werkgroep Flora gaat heten en 2 keer per maand een activiteit organiseert: 1x maal op de donderdagochtend (09.30 uur) en 1x maal op de donderdagavond (19.00 uur). Doel is vooral met elkaar in de natuur bezig te zijn en zo kennis over wilde planten op te doen en met elkaar te delen.

De eerste activiteit van de nieuwe werkgroep is een plantenwandeling op het voormalige Visioterrein op donderdag 1 juli van 09.30 uur tot 12.00 uur. Verzamelen op het parkeerterrein op het voormalige Visioterrein aan de St. Elizabethstraat in Grave, vlakbij de Hampoort.

De eerste avondactiviteit is gepland op 15 juli vanaf 18.30 uur. Waar de werkgroep naar toe gaat is nog niet bekend.
 
De nieuw opgerichte werkgroep Flora staat open voor alle leden van IVN Grave. Heb je belangstelling om mee te doen, dan ben je hartelijk welkom om lid te worden van de werkgroep en mee te gaan op 1 juli. Meld je aan via een email naar ivngrave.flora@gmail.com

Op de foto, door Inge Bonninga, ziet u een blaassilene.