Grave
Natuur in de Buurt
donderdag04feb2021

UITDAGING VOOR EEN IEDER

Wie maakt de natuurfoto van de maand?

 

Natuurvereniging IVN Grave start een nieuwe uitdaging voor iedereen die graag fotografeert, de Natuurfoto van de maand. Iedereen kan maandelijks 1 foto insturen die hij of zij het meest geslaagd vindt. Daarbij moet dan wel een korte beschrijving zijn van de foto en kort worden aangegeven waarom de foto gekozen moet worden als de Natuurfoto van de maand.

Het maakt niet uit waar je de foto mee maakt, een fototoestel, een smartphone, een drone enzovoorts. Het hoeft ook niet de meest technisch perfecte foto te zijn. Het gaat om de combinatie foto-verhaal.

De spelregels zijn:

* De foto dient in de bewuste maand te zijn gemaakt;

* Hij moet gemaakt zijn binnen het werkgebied van IVN Grave. Zie voor de natuurgebieden https://www.ivn.nl/afdeling/grave/natuurgebieden.

* Met het inzenden van de foto geef je IVN Grave toestemming om de foto eventueel te gebruiken voor communicatiedoeleinden;

* De foto en het verhaal moet voordat de maand om is, ingezonden worden naar ivngravefotobeheer@gmail.com onder vermelding van: Natuurfoto van de maand. 

* Vermeld duidelijk je naam.

* Als er mensen op je foto staan, denk dan aan de regels omtrent de privacy.

 

Een deskundige jury van leden van de werkgroep Natuurfotografie van IVN Grave, Inge Bonninga, Maria van der Wijst en Rudolf van der Last, zullen uit de ingezonden foto’s een keuze maken voor de titel Natuurfoto van de maand. De foto zal dan een maand lang op de website en social media van IVN Grave te zien zijn met een eervolle vermelding.