Nieuwe werkgroep: Natuurfotografie

Nieuwe werkgroep: Natuurfotografie

Grave 27 februari 2019

Kennis delen met elkaar over natuur en fotografie. Onder dat motto is eind 2018 de werkgroep Natuurfotografie van start gegaan.

Ruim 30 leden maken maandelijks een fotowandeling door een natuurgebied of landgoed. Ook komen ze elke maand een avond bij elkaar om gemaakte foto’s te bespreken of voor een lezing of workshop over een bepaald thema. 

Om lid te worden van de werkgroep hoef je geen ervaren fotograaf te zijn. Zowel voor de beginnende als de meer ervaren fotograaf is er plek in de werkgroep. Het is juist de bedoeling van elkaar te leren, elkaar te inspireren en kennis te delen.

Ook bijvoorbeeld ervaren vogelaars en natuurgidsen zijn lid van de werkgroep en lopen mee met een wandeling. Met elkaar genieten van de natuur en dat vastleggen op een foto. 

Veel groter wil de werkgroep voorlopig niet worden. Mensen die zich nu aanmelden komen op een wachtlijst. In de loop van 2019 zal duidelijk worden of er nog meer leden kunnen meedoen. Dat is uiteraard wel de bedoeling.

Mocht je interesse hebben of wil je graag een keer meelopen? Neem dan contact op met René van den Heuvel, 06 57018301 of Thom Kikkert, 06 23246848.
 

Deel deze pagina