Grave
IVN
vrijdag08sep2017

IVN Grave nodigt u uit

Om lid te worden en mee te helpen.

Houdt u van de natuur om u heen? Zou u anderen, jong en oud, willen stimuleren en actief helpen de natuur van dichtbij te beleven? Schroom dan niet om kennis te maken.

IVN Grave heeft enthousiaste leden in verschillende werkgroepen, zoals voor publiekswandelingen, school- en jeugdgidsen, natuur voor ouderen, een vogelwerkgroep, thema-avonden en cursussen.

Verder hebben we leden die het Belevingsbos (gelegen naast de Kinderboerderij) hebben gebouwd en verder uitbreiden cq onderhouden, aan landschapsonderhoud doen in het Langven, het Graafse deel van het Maas-Peelliniepad onderhouden cq actualiseren, het magazine De Vroegeling uitbrengen en het Bestuur vormen.

Ook nieuwe ontwikkelingen inzake de ecologische hoofdstructuur, bestemmingsplan buitengebied en ruimtelijke ordening algemeen worden kritisch gevolgd. Bescherming en ontwikkeling van de natuur vinden wij belangrijk, voor nu en de volgende generaties.

Om alle activiteiten te kunnen blijven doen, is IVN Grave dringend op zoek naar versterking. Natuurliefhebbers met diverse kwaliteiten die ons willen meehelpen.

Binnen het bestuur is er momenteel 1 vacature. Dat worden er binnenkort meer, omdat de huidige bestuursleden (meer dan) de maximale 2 termijnen in functie zijn. Ook het bestuur bestaat geheel uit vrijwilligers.

Heeft u nog niet zoveel natuurkennis? De benodigde kennis wordt door de huidige enthousiaste vrijwilligers, met wie u gaat samenwerken, vanzelf overgedragen. U zult ontdekken dat IVN Grave vooral ook een gezellige vereniging is.

Wilt u weten waar voor u mogelijkheden zijn? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. 

Kent u iemand in uw omgeving met affiniteit met de natuur, die op zoek is naar een leuke en nuttige vrijetijdsbesteding? Maak hem of haar dan eens attent op IVN Grave.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met onze secretaris Frans Divendal, Roskam 3, 5411 CN Zeeland (NB), tel. 0486-451879 of mail naar fjdivendal@hetnet.nl.