Grave
IVN
donderdag16jan2020

Gezellige ledendag in Emmausklooster

Een groot aantal leden van IVN Grave waren zaterdag 11 januari present op de ledendag binnen de muren van het klooster Emmaus in Velp.

De ledendag had dit jaar een extra feestelijk tintje omdat de natuurvereniging officieel 30 jaar bestaat. De vereniging is wel al 5 jaar langer actief, maar werd pas in 1989 ingeschreven bij Kamer van Koophandel. Voor de jeugdleden is er op een andere dag een apart feestmoment. 

Na de ontvangst met koffie en gebak deden de aanwezigen onder leiding van de organisatoren Anke Suijs en Karin Hendrikx heel fanatiek mee aan een quiz. Nadat de prijswinnaars bekend waren en gehuldigd, kon men zich te goed doen aan een buffet met verschillende soorten hutspot, onder meer bereid met groenten uit de kloostertuin. 

Tot slot namen de duovoorzitters Wil van Hout en René van den Heuvel het woord. Daarbij keken ze nog eens terug op de voorbije jaren en wierpen een blik vooruit op het komende jaar en de toekomst van de vereniging.

De activiteiten van de vereniging staan dit jaar in het teken van het thema Biodiversiteit. Vanuit alle werkgroepen wordt geprobeerd daar invulling aan te geven.

IVN Grave ledendag