Grave
(Zoog)dieren
Op
zondag06aug201710:30

Wisentexcursie Natuurcentrum Maashorst

Ga mee naar deze imposante dieren.

Op zondag 6 augustus 2017 kunt u meegaan op Wisentexcursie via Natuurcentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5, 5388 SZ Nistelrode. Er wordt gestart om 10.30 uur. De kosten voor deelname zijn € 7,50 per deelnemer, inclusief koffie of thee. 

Aanmelden kan tot vrijdag 4 augustus 10.00 uur via Natuurcentrum MaashorstHier kunt u ook terecht met eventuele vragen.

De wisent is een indrukwekkend dier, prachtig om te zien. Deze dieren wonen niet zomaar in De Maashorst. Ze hebben een taak en voeren die op hun eigen specifieke manier uit. Bijgevoegde foto is genomen door Maurice van Doorn.

De imposante dieren zijn erg gesteld op hun rust en privacy. Er mogen daarom geen wandelaars of fietsers het wisentgebied in. Speciaal opgeleide Wisentgidsen hebben wel toestemming om met een beperkte groep het gebied in te gaan. Zorg dat u erbij bent !

Auto's worden geparkeerd op de grote parkeerplaats van het natuurcentrum. Er wordt gestart in het natuurcentrum met  korte informatie. Hierna vertrekt de groep van max. 20 personen naar de wisenten. Kinderen mogen mee vanaf 10 jaar, onder begeleiding van een volwassene per kind.

Daar we lopen over ongelijk terrein en het enige tijd kan duren voordat we de wisenten zien verdient het aanbeveling om in goede conditie te zijn. De wandeling duurt naar verwachting tussen de 2 en 3 uur.

Honden zijn niet toegestaan! Na afloop krijgt u een kop koffie/ thee in het centrum. Deelname is op eigen risico.

Algemene informatie

zondag 6 augustus 2017 - 10:30 tot 13:30
Locatie: 
Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image