Grave
Bloemen & Planten
Op
zondag09jun201910:00

Wilde planten plukken en eten in natuurgebied Keent

organisatie Brabants Landschap

Zondag 9 juni organiseert Brabants Landschap een wandeling in natuurgebied Keent die in het teken staat van het zelf plukken en eten van wilde planten uit de natuur.

Onder leiding van natuurvoedingsdeskundige Anna Maria van den Berg uit Heesch gaan we vanaf 10.00 uur op zoek naar eetbare planten in het natuurgebied. Rond 12.00 uur zijn we terug bij het informatiecentrum. Daar gaan we gezamenlijk salade en broodjes met kruidenboter maken met de geplukte wilde planten en bloemen.

Deelname aan de wandeling, inclusief salade en broodje, kost 5 euro. Die kunnen ter plekke vooraf aan de wandeling worden voldaan. Parkeren kan gratis bij het informatiecentrum van Brabants Landschap, Zuidenhoutstraat 2 in Keent. 

Aanmelden 

Het is wel nodig dat u zich aanmeldt. Dat kan eenvoudig via email: welkom@natuureninspiratie.nl.  Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen.

Struinwandeling Rondje Keent 

De struinwandeling Rondje Keent met gids, zoals altijd op de 2e zondag van de maand, gaat zondag 9 juni gewoon door. Start is om 10.00 uur bij het informatiecentrum en eindigt om 12.30 uur. Aanmelding hiervoor is niet nodig en de wandeling is gratis.

Informatie

Voor vragen over de wandeling kunt u contact opnemen met René van den Heuvel, coördinator informatiecentrum Brabants Landschap Keent, tel. 06-57 01 83 01 of via email: info.keent@gmail.com

Algemene informatie

zondag 9 juni 2019 - 10:00
Locatie: 
Infopunt Keent Brabants Landschap
Zuijdenhoutstraat 2
5371 RB Keent
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image