Grave
Kind & Natuur
Vanaf
zondag24okt202111:00

Natuurfeestje Brabants Landschap op Tongelaar Mill

Reserveer je plekje

Zondag 24 oktober viert Brabants Landschap de herfst op Landgoed Tongelaar met een kleinschalig Natuurfeestje. Deze middag staat in het teken van natuureducatie, met leuke activiteiten voor het hele gezin.

Als beschermer van Brabants Landschap bieden we je de unieke mogelijkheid om alvast een plekje te reserveren voor je kind(eren). Deelname kost €5,- per kind, ouders gratis.

Programma

Vrijwilligers van Brabants Landschap zorgen voor leuke en educatieve activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar in de weides en boomgaard bij het kasteel. O.a. paddestoelenbingo, pompoenen schilderen, vogelvoederhuisjes en vogelcupcakes maken, zaadbommetjes en oorwurmenverblijven maken of zoeken naar natuurvoorwerpen met de herfstspeurdoos.
Een echte bushcrafter brengt je de fijne kneepjes bij van het maken van vuur en de natuurprofessor geeft je mini-college in de kinderuniversiteit. Het terras op de binnenplaats is de hele dag geopend voor koffie, lunch of speciaalbiertjes van de kasteelbrouwerij.

Reserveren kan via de website https://www.brabantslandschap.nl/actueel/activiteiten/natuurfeestje-tongelaar/

Betalen van de gereserveerde kindertickets kan bij de entree van het Natuurfeestje: ingang boomgaard bij Kasteel Tongelaar. Check voordat je gaat de meest actuele praktische info op www.kasteeltongelaar.nl.

Natuurfeestje Tongelaar is verplicht om de Coronacheck uit te voeren bij iedereen vanaf 13 jaar. Kasteel Tongelaar is niet bereikbaar met openbaar vervoer. I.v.m. beperkte parkeerruimte vragen we iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen! 

Algemene informatie

zondag 24 oktober 2021 - 11:00 tot 16:00
Locatie: 
Kasteel Tongelaar
Tongelaar
Mill
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image