Grave
Overig
Op
donderdag26sep201920:00

Lezing Natuur- en Landschapsfotografie in Velp NB

presentatie door dhr. Hans Koster

Donderdag 26 september staat natuur -en landschapsfotografie centraal tijdens een lezing van IVN Grave. Deze presentatie wordt gegeven door de bekende fotograaf van onder andere de Maashorst, de Hr. Hans Koster. De lezing  vindt plaats in het Buitenhuis (clubgebouw van de kinderboerderij en IVN Grave) Beukenlaan 8, 5363 RA te Velp N.B. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot ca 22.00 uur; iedereen is welkom. 

Wie geïnteresseerd is in fotografie en/of de Maashorst zal deze avond erg waarderen; Hans Koster is een natuurfotograaf en laat bijzondere foto's zien. Hij wil graag mensen enthousiast maken voor de natuur om ons heen. Bij alles wat hij doet voert natuurbeleving de boventoon met respect voor de natuur. Landschappen met alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren worden door hem op de gevoelige plaat vastgelegd. 

Op deze avond zal hij een presentatie geven en ons tevens voorzien van enkele handige tips en trucs om foto’s zelf zo professioneel mogelijk te maken. Foto’s afgewisseld met technieken, hoe ze tot stand zijn gekomen, waar je op moet letten… etc. Kortom een inspirerende avond voor iedereen die graag foto's maakt en geniet van onze prachtige natuur!

Aanmelden

Belangstellenden voor deze avond dienen zich voor 25 september aan te melden bij: Wil Ariëns, e-mail w.ariens41@gmail.com of tel. 0486-41 22 17. De kosten voor deze lezing bedragen € 3,00.

Werkgroep Natuurfotografie

IVN Grave heeft sinds kort een werkgroep natuurfotografie met als doel kennis delen over natuur en fotografie. Maandelijks maken de leden een fotowandeling door een natuurgebied of landgoed. Ook komen ze elke maand een avond bij elkaar om gemaakte foto’s te bespreken of voor een lezing of workshop over een bepaald thema. Zowel voor de beginnende als de meer ervaren fotograaf is er plek in de werkgroep. Het is juist de bedoeling van elkaar te leren, elkaar te inspireren en kennis te delen. 

Algemene informatie

donderdag 26 september 2019 - 20:00
Locatie: 
Buitenhuis, Clubgebouw Kinderboerderij en IVN Grave
Landgoed Mariëndaal, Beukenlaan 8
5363 RA Velp NB bij Grave
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image