Grave
Kind & Natuur
Op
zondag23dec201813:30

Kerst op de Kinderboerderij Velp bij Grave

Muziek, chocomel, glühwein, gezelligheid

Op zondag 23 december 2018 organiseert Kinderboerderij Buiten-Gewoon samen met IVN Grave een kerstmarkt vanaf 13.30 tot ca. 16.30 uur.

Om 14.00 is er de traditionele kerst winterwandeling op het Mariendaal terrein verzorgd door 2 deskundige IVN gidsen. 

Het Buitenhuis en het terrein zijn feestelijk versierd en men kan er genieten van  koffie, thee, limonade warme chocolademelk, glühwein, cake, poffertjes en nog veel meer.

Kinderen mogen brood aan een stok bakken boven een vuurtje,  dieren kunnen worden geknuffeld en gevoerd met een portie lekker eten uit de grabbelton. 

Er zijn diverse spelletjes voor de kinderen. In de IVN stand kan met een mooie dikke dennenappel een eigen kerstboom knutselen of een lampion maken voor de verlichte lampionnenoptocht die om 16.00 uur vertrekt vanaf de kerststal.

Voor deze kinderactiviteiten kan men een strippenkaart kopen, tegen een kleine vergoeding. 

Er is live een amusementsorkest (15 personen ) aanwezig die diverse optredens verzorgd in kerstsfeer en wellicht meetrekt in de lampionnentocht.

Als het weer het toelaat kunnen de kinderen sleetje rijden in de wei. Ons paard trekt een soort arrenslee van strobalen. 

Het Kerstverhaal wordt een aantal keren voorgelezen in het Buitenhuis. Daar kunt u ook terecht voor gezelligheid en versnaperingen.

Er is voorverkoop van oliebollen voor € 7,50 per 10 stuks, met of zonder rozijnen (Graag gepast betalen). Een deel van de opbrengst gaat naar de Kinderboerderij. De oliebollen kunnen worden opgehaald bij Chauffeurscafé De Elft op 31 december. 

Redenen genoeg om op 23 december naar de kinderboerderij te komen.

Algemene informatie

zondag 23 december 2018 - 13:30
Locatie: 
Kinderboerderij Buiten-Gewoon
Beukenlaan 8
5363 RA Velp bij Grave
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image