Grave
(Zoog)dieren
Op
donderdag23apr202020:00

Ik zie...ik zie.... Geannuleerd!

Thema avond

De Thema avond is geannuleerd in verband met de corona uitbraak!

Op donderdag avond 23 april organiseert IVN Grave een thema avond met als onderwerp "Hoe nemen levende wezens de wereld waar" met gastspreker Rini Kersten. 

De thema-avond vindt plaats in het Buitenhuis, beukenlaan 8 in Velp N-br (Bij de kinderboederij, achter de brede school) aanvangstijd 20:00.

Rini Kersten zal op zijn kenmerkende, onderhoudende, humoristische wijze vertellen hoe verschillende levende wezens allemaal op hun eigenwijze de omgeving waarnemen. Zeer uiteenlopende zintuigen met een heel verschillend "bereik".

Het gezichtsvermogen is bij de verschillende organisme ook heel verschillend ontwikkeld. Ze zien dan ook allemaal anders. Na een inleiding over het kijken en zien in de dierenwereld gaan we opzoek naar enkele voorbeelden van "minder zichtbare" en "moeilijker te ondekken en minder makkelijk te duiden" zaken in de natuur. Een zoektocht naar "dingen van niks" 

Voor het bijwonen van de thema avond vragen wij u een bijdrage van €3,- pp. Belangstellenden vragen wij zich aan te melden bij Lia Lobel, telefonisch op 0486-475388 of via lobelia@home.nl.

Algemene informatie

donderdag 23 april 2020 - 20:00
Locatie: 
Buitenhuis
Beukenlaan 8
5363 RA Velp NB
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image