Grave
Natuur
Vanaf
woensdag28jun201719:30

"Before the Flood" bij Milieuvereniging Land van Cuijk

Documentaire door Leonardo DiCaprio

Enkele jaren geleden is Leonardo DiCaprio door de verenigde Naties benoemd tot ambassadeur voor de vrede. Hij heeft vooral de klimaatsverandering tot aandachtsgebied gekregen. Hij heeft een documentaire gemaakt waarin hij verschillende aspecten laat zien van de problemen die de klimaatsverandering veroorzaakt. Die documentaire heet ‘Before the flood’.

Op 28 juni hebben geïnteresseerden de mogelijkheid deze documentaire te zien in Myllesweerd (Kerkstraat 3 in Mill) om 19.30 uur. De film duurt 90 minuten.

We nemen aan dat er onder u mensen zijn die de bedoelde documentaire hebben gezien maar ook dat velen de documentaire niet gezien hebben. Als Milieuvereniging Land van Cuijk zijn we van mening dat iedereen die werkzaam is in leidinggevende en bestuurlijke posities deze documentaire gezien zou moeten hebben.

Omdat de lokale politieke partijen zich op dit moment beraden op hun programmapunten voor de komende raadsperiode hebben  wij ook hen de mogelijkheid aangeboden om de film te zien.

Uiteraard hopen we dat we daarmee invloed kunnen hebben op de standpunten van de partijen ten aanzien van de opgaven die het milieu van ons vraagt in de komende jaren. Na de film willen we een korte gedachtewisseling met de aanwezigen hebben om te helpen de ideeën te structureren. Om zo’n gesprek een bredere invalshoek te laten krijgen kan de inbreng van provinciale politici en vertegenwoordigers van belangenorganisaties van nut zijn. Vandaar dat we deze uitnodiging ook aan hen versturen.

Die uitwisseling van gedachten zal vervolgens de basis vormen van een verslag dat we in het najaar zullen publiceren in ons eigen tijdschrift INFO. Het kan onze leden -en andere lezers- helpen om een goed beeld te krijgen van waar partijen staan ten aanzien van de te nemen besluiten ten gunste van het milieu.

We gaan ervan uit dat we de avond dan kunnen afsluiten om 22.00 uur.
De praktische kant van de organisatie van de avond maakt dat we graag willen dat u zich aanmeldt via secretariaat@mlvc.nl. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook mailen. Contactpersoon is de heer Jan Reijnen, secretaris Milieuvereniging Land van Cuijk.

Wij zouden u op die avond heel graag willen ontvangen. Hopelijk tot ziens.  

Algemene informatie

woensdag 28 juni 2017 - 19:30 tot 22:00
Locatie: 
Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3
5451 BM Mill
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image