Grave
IVN
Op
donderdag12mrt202019:30

ANNULERING : Bijeenkomst "Natuur in eigen hand" in Helmond

Door IVN Brabant

De bijeenkomst op 12 maart gaat helaas niet door. Indien u zich heeft aangemeld, ontvangt u op korte termijn informatie over het vervolg.

Wil je zelf aan de slag met de ontwikkeling van natuur in je omgeving? Heb je een idee of al concrete plannen om nieuwe natuur in Noord-Brabant te maken? Kom dan naar de bijeenkomst "Natuur in eigen hand" op donderdagavond 12 maart, vanaf 19.30u bij de Cacaofabriek in Helmond (Cacaokade 1).

Tijdens deze avond leer je van inspirerende voorbeelden, kan je je ervaringen delen en bieden we concrete handvatten om van idee naar realisatie te komen.  Er zijn tal van experts aanwezig om bezoekers te helpen hun initiatief verder te brengen. Zij geven inzicht in de financieringsmogelijkheden, leggen op verzoek contacten met andere belanghebbenden én geven zinvolle feedback op de plannen.

Daarnaast wordt de uitreiking gedaan van de prijsvraag Natuur in eigen hand. Een prijsvraag van Groen Ontwikkelfonds Brabant, waarbij de beste ideeën voor natuurontwikkeling worden beloond met een bedrag van € 5.000,- voor ondersteuning om het idee verder te brengen.

Kijk op www.ivn.nl/natuur-eigen-hand voor meer informatie over de bijeenkomst, de prijsvraag en voor aanmelden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door IVN Brabant, Groen Ontwikkelfonds Brabant, Provincie Noord-Brabant en coördinatiepunt Landschapsbeheer.

Algemene informatie

dinsdag 12 maart 2019 - 19:30
Locatie: 
De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA Helmond
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image