Vrijwilligersvacature Coördinator PR & Marketing

We zijn een vrijwilligersorganisatie van natuurgidsen. Onze activiteiten zijn erop gericht zoveel mogelijk mensen (jong en oud) in aanraking te brengen met de natuur en ze het belang ervan te laten ervaren. Dit doen wij o.a. door middel van het organiseren van publiekswandelingen, natuurbeleving en cursussen.

We willen een zo groot mogelijk publiek bereiken. Daarbij maken we gebruik van Facebook, Twitter, onze eigen website en plaatselijke kranten. Dit kost de gidsen veel tijd die ze graag in onze natuuractiviteiten willen stoppen. Daarom zijn we op zoek naar een coördinator PR & marketing die ons daarbij kan ondersteunen.

We zoeken iemand die affiniteit heeft met onze activiteiten. De coördinator moet zelfstandig kunnen werken en is in staat de verbinding met onze vrijwilligers te leggen. Verder is hij/zij vaardig met de moderne social media en in staat onze activiteiten onder de aandacht van het publiek en de pers te brengen.

IVN Gooi e.o. werkt nauw samen met het Goois Natuur Reservaat, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Landelijk IVN.

Is dit een mooie ervaring voor jouw CV en/of wil je kennismaken met een vriendelijke en gedreven vereniging? Neem dan snel contact met ons op om kennis te maken!

E         secr.ivngooi@gmail.com

W        https://www.ivn.nl/afdeling/gooi-en-omstreken

Categorie vrijwilligerswerk - beleid en organisatie

Schema – flexibel