Geysteren Venray
Paddenstoelen
Op
zaterdag27okt201809:00

Workshop natuurfotografie

Op zaterdag 27 oktober organiseert IVN Geijsteren-Venray een workshop natuurfotografie, waarbij de nadruk zal liggen op paddenstoelen. Deze 4 uur durende workshop onder leiding van Paul van Hoof (fotograaf) en Gerard Compiet (paddenstoelenkenner) start om 9:00 uur bij de parkeerplaats van de voormalige voetbalvelden van Geijsteren (Oostrumseweg 34). De kosten bedragen € 17,50 voor leden van IVN Geysteren-Venray en € 27,50 voor niet-leden. Aanmelden uiterlijk 20 oktober via info@ivn-geysteren-venray.nl. Plaatsing is definitief zodra het bedrag is overgemaakt op NL36 RABO 0156 3203 39 tnv IVN Geysteren-Venray ovv natuurfotografie 2018.

Gerard Compiet, paddenstoelenkenner, gaat samen met de deelnemers op zoek naar mooie paddenstoelen en kan er meer over vertellen. Natuurfotograaf Paul van Hoof neemt de deelnemers me in de wereld van de natuurfotografie en geeft tips en trucs om betere foto's te maken.
Paddenstoelen zijn een van de meest dankbare onderwerpen in de natuurfotografie. Ze lopen niet weg en wapperen niet in de wind en dat maakt ze bij uitstek geschikt om te experimenteren. Eenmaal gevonden is het de kunst ze mooi te registeren. Dat is minder eenvoudig dan gedacht. Het bos is vaak donker, dus hoe houd je de camera stil? Waar leg je de scherpte, op de steel of op de hoed? Hoe krijg je de achtergrond mooi rustig?

Algemene informatie

Workshop natuurfotorgafie
zaterdag 27 oktober 2018 - 09:00 tot 13:00
Locatie: 
Parkeerplaats van de voormalige voetbalvelden van Geijsteren
Oostrumseweg 34
5862 AP Geijsteren
Nederland
Google Maps image