Geysteren Venray
Kind & Natuur
Vanaf
woensdag26jul201709:00

Natuuractiviteit tijdens fietsvierdaagse Venray

Duizenden deelnemers stappen tijdens de fietsvierdaagse op de fiets om te genieten van Venray en omgeving. Ook dit jaar zal IVN Geysteren – Venray weer haar natuursteentje aan het fietsfestijn bijdragen.

Op woensdag 26 juli wordt een speciale 18 kilometertocht voor de jeugd uitgezet met een extra natuurlijk tintje. 
Deze tocht, speciaal voor kinderen en hun begeleiders – maar ook uitermate geschikt voor mensen in een scootmobiel – wordt voor de 9e keer gehouden om ook jongeren enthousiast te maken voor de fietsvierdaagse.

De deelnemers komen deze dag door de kerkdorpen Leunen, Heide en Veulen. De eerste controle en rustplaats is bij het Oude Schoolgebouw op de Heide en de tweede stop is bij Boerderij ’t Platteland. Een ideale plaats voor jong en oud om te spelen, te eten of iets te drinken en dit allemaal op en rondom het Boerenerf in een prachtige open en groene omgeving. Ook zijn deze dag de kinderspellen op deze locatie!

Al bijna traditie getrouw ondersteunt IVN Geysteren-Venray ook dit jaar weer de fietsvierdaagse. Onderweg bieden gidsen van IVN Geijsteren-Venray de deelnemers de mogelijkheid om even iets anders te doen dan fietsen, namelijk genieten van al het moois wat onder of rond het water leeft.

Bij terugkomst op de finishlocatie zijn er volop activiteiten voor de kinderen. Kortom, voor zowel jong als oud voldoende reden om deel te nemen aan deze unieke tocht.

Algemene informatie

woensdag 19 juli 2017 - 09:00
Locatie: 
beginpunt is bij Hotel de Witte Hoeve
Gasstraat 5
5801CT Venray
Nederland
Extra Informatie: 

De fietstocht voor de jeugd is 18 km en duurt circa 3 uur. De kosten voor deelname aan deze fietstocht van de Fietsvierdaagse zijn:
- Kinderen tot 5 jaar: gratis
- Kinderen van 5 tot 16 onder geleide € 3, =
- Overige deelnemers € 5, =

Het 'waterdiertjesscheppen' onder begeleiding van gidsen van IVN Geysteren-Venray is gratis.
Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

We zijn aan de waterkant, dus draag schoenen die nat/vies mogen worden.

Google Maps image