Geldrop
Natuur in de Buurt
Op
dinsdag27jul202113:30

VOLGEBOEKT Landschapswandeling Genneper Parken met IVN Geldrop 27 juli 2021

Met IVN-gidsen op pad door de Genneper Parken

Update 23 juli 2021: Deze Landschapswandeling is volgeboekt. U kunt zich niet meer aanmelden.

 

Vijftien wandelaars kunnen met IVN-gidsen op pad door de Genneper Parken. De landschapswandeling start op 27 juli om 13.30 uur bij de parkeerplaats Anton Coolenlaan 5, Eindhoven. Deelname is gratis, geen honden. Vanwege corona neemt IVN Geldrop nu minder mensen mee en is aanmelden noodzakelijk.

Coronaveilig door beekdal

Na tien maanden wil IVN Geldrop weer van start gaan met de maandelijkse landschapswandelingen op dinsdag. Die van 27 juli voert door het kleinschalige landschap van de Genneper parken. Dit waardevolle beekdalgebied van de Dommel en Tongelreep behoort tot de ecologische hoofdstructuur. Onderweg vertellen de natuurgidsen enkele keren interessante wetenswaardigheden. Halverwege is een pauze in de natuur. Waterdicht schoeisel is aanbevolen want het gebied kan nat zijn.

De start is om 13.30 uur bij de parkeerplaats van zwembad de Tongelreep aan de Anton Coolenlaan 5 in Eindhoven. Vanwege de anderhalve meter afstand vervalt carpoolen en kunnen per gids slechts vijf mensen mee. In juli zijn dat vijftien gasten. 

Aanmelden en inlichtingen

Aanmelden via het e-mailadres publiek.ivngeldrop@gmail.com is noodzakelijk. In de week vóór de wandeling krijgt men bericht over deelname. Bij overschrijving ontvangen de zestiende en latere aanmelders bericht dat ze desgewenst bovenaan de lijst komen voor de volgende maand. Advies is om deze website en facebook in de gaten te houden, ook met het oog op het weer. Bij extreme weersomstandigheden gaat de wandeling niet door.

IVN Nederland is winnaar Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2021. Wie IVN wil steunen kan lid of donateur worden door een mailtje naar ivngeldrop@gmail.com.

 

Foto: Frans van den Boom

Algemene informatie

dinsdag 27 juli 2021 - 13:30
Parkeren Parkeerplaats zwembad De Tongelreep, Anton Coolenlaan 5 Eindhoven.
Extra Informatie: 

Update 23 juli 2021: Deze Landschapswandeling is volgeboekt. U kunt zich niet meer aanmelden.

Waterdicht schoeisel aanbevolen.
Honden niet welkom.
Voor verdere inlichtingen: Mariet Vissers 040 285 6622 en Tinus de Gouw 06 121 41 901.

Contactpersoon: