Geldrop
Landschap
Op
dinsdag28sep202113:30

Landschapswandeling met IVN Geldrop

Collse Zeggen op 28 september

Twintig wandelaars kunnen met IVN-gidsen op pad door de Collse Zeggen. De landschapswandeling start op 28 september om 13.30 uur bij de waterscouting, Hulst 136 in Geldrop. Terugkeer om 16.30 uur. Deelname is gratis, aanmelden vóór 23 september noodzakelijk.

Beleef de Collse Zeggen!

Samen de natuur beleven in een ontspannen sfeer en onderweg wat interessante wetenswaardigheden oppikken. Wie daar zin in heeft kan drie uur lang op stap – zonder honden maar mét IVN-gidsen – door de mooie Collse Zeggen. Dit natte gebied kent bijzondere plantensoorten als gevolg van kwelwater. Bevers en ooievaars voelen zich er thuis, evenals de Waterscouting want hier ligt ook het Eindhovens kanaal. De scouting, Hulst 136, is het start- en eindpunt van de landschapswandeling.

Corona-veilig op stap

Aanmelden is nu noodzakelijk vanwege corona. Dat kan tot 23 september via publiek.ivngeldrop@gmail.com. In de week vóór de wandeling ontvangen aanmelders bericht over deelname. Is het maximale aantal deelnemers bereikt, dan krijgen latere inschrijvers de mogelijkheid bovenaan de lijst te komen voor de volgende maand. Bij de start controleren de gidsen de inschrijving. IVN rekent erop dat allen de anderhalve meter afstand en de veiligheid van anderen respecteren. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag.

Inlichtingen en aanmelden

Alleen bij overmatige hitte of erg slecht weer gaat de wandeling niet door. Raadpleeg deze website of facebook, bel Tinus de Gouw 06-12141901 of Mariet Vissers 040 285 6622.

 

Foto:  Frans van den Boom

Algemene informatie

dinsdag 28 september 2021 - 13:30 tot 16:30
Locatie: 
Waterscouting
Hulst 136
5662 TK Geldrop
Nederland
Extra Informatie: 

Startplaats: Waterscouting, Hulst 136 in Geldrop
Liefhebbers van de natuur kunnen kosteloos deelnemen aan deze wandeling. Honden zijn niet welkom. Waterdicht schoeisel aanbevolen.
Aanmelden: vóór 23 september via Publiek.IVNGeldrop@gmail.com
Wij houden rekening met het geldende Corona-protocol

Contactpersoon: 
Google Maps image