Geldrop
Landschap
Op
dinsdag27nov201813:30

Landschapswandeling de Pan Maarheeze

Wandelliefhebbers kunnen op 27 november op pad met IVN Geldrop. De route voert door natuurgebied De Pan tussen Heeze en Sterksel. Start is om 13.30 uur bij parkeerplaats De Pan, aan de Panweg in Maarheeze. Carpoolers vertrekken om 12.45 uur in Geldrop vanaf de parkeerplaats bij de kasteelboerderij, aan de Helze.Deelname is gratis (geen honden).

 

Iedere laatste dinsdagmiddag van de maand kunnen natuurliefhebbers om half twee aan de wandel met gediplomeerde natuurgidsen van IVN Geldrop. Daarbij gaat de aandacht vooral uit naar de landschappelijke kenmerken en waarden van het gebied. De komende wandeling gaat naar De Pan, een weelderig en gevarieerd natuurgebied in eigendom van Staatsbosbeheer. Een gebied dat een afwisseling kent van bos, heide, weilanden, akkers en natte percelen. Dwars door de Pan slingert de Sterkselsche Aa.

De wandeling op 27 november is van 13.30 tot 16.30 uur met halverwege een pauze. Onder normale omstandigheden Deelname aan de wandeling is gratis, ook voor mensen die geen lid zijn van IVN. Carpoolers vertrekken om 12.45 uur vanaf de parkeerplaats bij Kasteel Geldrop, aan de Helze. Benzinekosten worden gedeeld. Alleen bij erg slecht weer wordt de activiteit afgelast.

In het geval van een afsluiting van de Panweg dien je de bordjes voor de omleiding te volgen zodat je toch op de juiste plaats aan de Panweg uitkomt.

Voor verdere inlichtingen: Lucy van den Berg, tel. 040 2857086, of Mariet Vissers, 040 2856622. IVN Geldrop is ook op facebook. Wie IVN wil steunen kan lid of donateur worden door een mailtje naar ivngeldrop@gmail.com.

Algemene informatie

dinsdag 27 november 2018 - 13:30 tot 16:00
Locatie: 
Panweg
Maarheeze
Nederland
Google Maps image