IVN Eys
Recreatie
Op
zondag14jan201813:00

Nieuwjaarswandeling IVN-Eys

Het blijft gezellig, samen wandelen en elkaar ontmoeten na de feestdagen. Daarom biedt IVN Eys/Bocholtz-Simpelveld u een heerlijke Nieuwjaarswandeling aan op zondag 14 januari. We blijven dit jaar in de buurt en we nodigen u uit om opnieuw te ervaren hoe mooi het hier is!

We vertrekken om 13.00 uur in Eys van de parkeerplaats bij de basisschool, hoek Nachtegaalstraat/Kanariestraat. Vandaar uit gaan we langs kasteel Goedenraad rustig omhoog richting Eyserheide. Het klimmen wordt beloond met prachtige vergezichten. In Eyserheide hebben we onze pauzeplaats waarbij we u natuurlijk weer een hartverwarmende traktatie aanbieden. Een vrije gave daarvoor wordt op prijs gesteld. Na de pauze hebben we nog een mooi stukje voor de boeg voordat we weer in Eys terug zijn.

De wandeling is ruim 7 kilometer en niet erg zwaar, maar er moet wel wat geklommen worden. Ook kunnen de paden modderig zijn. Stevig en waterdicht schoeisel en een stok zijn aan te bevelen. De route zal aangepast worden als de omstandigheden dat nodig maken, we lopen dan wat meer over verharde wegen.

De wandeling is zowel bestemd voor leden als niet-leden van IVN-Eys.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Constance Kerremans 043-4506270 of c.h.m.kerremans@ziggo.nl.

 

 

Algemene informatie

zondag 14 januari 2018 - 13:00
Locatie: 
Nachtegaalstraat/Kanariestraat
eys
Nederland
Google Maps image